Menu
0

Aplikace Fish Deeper – lepší zážitek z rybolovu

4. 10. 2023

Fish Deeper – rozmanité možnosti rybaření

Rybolov, to je vášeň, kterou mnozí z nás sdílíme. Ať už jste zkušený rybář nebo teprve začínáte svou rybářskou cestu, jedna věc je jistá, vždy hledáme způsoby, jak tuto vášeň prohlubovat a vylepšovat. Právě zde vstupuje do hry aplikace Fish Deeper, která posouvá rybolov na zcela novou úroveň.

Jedna aplikace, mnoho možností. To je motto, které nám Fish Deeper přináší. Díky této aplikaci můžete nejen plánovat své rybářské výpravy, ale také je pečlivě zaznamenávat a následně analyzovat. Ale to není vše. Fish Deeper vám umožňuje vytvářet vlastní batymetrické mapy, které vám pomohou lépe porozumět podvodnímu světu a zjistit, kde se nacházejí vaše oblíbená loviště.

A co je nejdůležitější, všechny tyto údaje máte k dispozici kdykoli a odkudkoli, stačí mít při sobě zařízení s aplikací Fish Deeper. Připojte se k nám a prozkoumejte, jak Fish Deeper může povýšit váš rybářský zážitek na novou úroveň.

Fish Deeper – aplikace

Aplikace Fish Deeper není jen běžnou rybářskou aplikací – je to pokročilý nástroj pro rybáře, kteří chtějí dosáhnout maximálního úspěchu na vodě. Je dostupná ke stažení na chytrá zařízení a jako webová platforma. V kombinaci s některým ze sonarů Deeper se váš mobilní telefon nebo tablet promění ve špičkový sonarový displej.

S Fish Deeper je rybaření jednoduché a pohodlné. Poskytuje vám jasný obraz, který si můžete upravit podle svých potřeb, což vám přináší dosud nepoznané způsoby rybaření. Aplikace Fish Deeper je neustále aktualizována, aby vám přinesla ty nejlepší rybářské zkušenosti.

Funkce aplikace Fish Deeper pro lepší zážitek z rybaření

  • Neuvěřitelně přesné skeny ze sonaru (hloubka, struktura dna, obloučky a symboly označující ryby)
  • Vytváření hloubkových map s přesností na 0,3 m se sonarem Deeper
  • Vlastní nastavení sonaru a zobrazení skenů
  • Označování oblíbených míst
  • Záznamy úlovků
  • Vyhledávání vhodných jezer
  • Podrobná předpověď počasí
  • Synchronizace dat mezi všemi platformami
  • Přístup z jakéhokoli zařízení
  • Možnost stažení a použití offline map
  • Možnost procházení všech skenů v historii
  • Osobní statistiky
  • Automatické aktualizace firmwaru sonaru
  • Průběžné aktualizace aplikace Fish Deeper a přidávání nových funkcí

Funkce aplikace Fish Deeper k prozkoumání

Je zřejmé, že čas je pro většinu rybářů klíčovým faktorem při plánování výprav k vodě. Aplikace Fish Deeper nabízí funkce, které pomohou naplánovat další rybářský výlet s minimálním úsilím:

Těžte z podrobného rozložení obrazovky

V závislosti na tom, jaký druh rybolovu praktikujete, se vám na displeji aplikace zobrazí batymetrické mapy a/nebo skeny ze sonaru. Očekávejte jakékoliv změny okolností díky tomu, že se vám na displeji zobrazí čas, hloubka vody, teplota, míra nabití baterií sonaru/telefonu, rychlost člunu a oznámení související s konektivitou vašeho sonaru.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je fish-deeper-app-fishing-carpdream-1.jpg.

Najděte to nejlepší místo s offline mapami

Stáhněte si mapy svého regionu a dopředu a hladce si naplánujte svoji další výpravu. Mapy využijte jako orientačního průvodce kdykoliv a kdekoliv.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je fish-deeper-app-fishing-deeper-carpdream-2.jpg.

Využijte výhod, které vám dává historie zobrazovaná v reálném čase

Skenujte vody tak dlouho, jak jen chcete, a pokud vás něco zaujme, můžete si data vrátit zpět na dané místo a přitom stále skenovat. Už není nutné skenování pozastavovat.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je fish-deeper-app-fishing-deeper-carpdream-3.jpg.

Postup ovládání skenování

Od chvíle, kdy spustíte aplikaci, tak se můžete rozhodnout, kdy se budete chtít připojit k sonaru Deeper, začít nový rybolov, pozastavit jej a pokračovat v něm, kdykoliv se rozhodnete se k němu vrátit.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je fish-deeper-app-fishing-deeper-carpdream-4.jpg.

Přizpůsobte si sonar svým potřebám

Věnujte se různým druhům rybolovu? Není počasí / podmínky vody takové, jak jste očekávali? Žádný strach, nyní můžete přizpůsobit nastavení sonaru přesně podle toho, jak budete potřebovat rybařit.

Typ rybolovu

K dispozici jsou vám různé režimy: Ze břehu, Loď, Rybolov na dírkách, Zavážecí loďky, Zobrazit pouze sken, Pouze sken (bez GPS). V závislosti na zvoleném režimu může zobrazení/nastavení sonaru sahat od velmi obecného po podstatně podrobnější.

Režim zobrazení

Přizpůsobte si kvalitu skenování sonaru svým potřebám: vyberte si, zda chcete Základní zobrazení (pouze s vegetací a hloubkou vody, podobně jako u Deeper Start) nebo podrobné, tedy s velkou detailností a vysokou ostrostí zobrazení.

Úhel paprsku

Zvolte úhel paprsku, od Úzkého po Široký (rovněž Střední pro PRO+ 2/CHIRP+ 2). To vám pomůže stanovit to, jak velkou plochu skenování a jeho detailnost potřebujete.

Display Sensitivity

Citlivost lze nastavit podle hloubky vody, její čistoty a dále podle struktury dna. V případě rybaření ve špinavé vodě použijte nízkou citlivost, pokud lovíte v čisté, tak vysokou.

Ikony ryb

Tato funkce vám umožňuje zobrazovat na displeji ikony ryb, přizpůsobovat jejich velikost, vidět, jak hluboko se ryby nacházejí, a zapínat či vypínat alarm pro výskyt ryb.

Barevná paleta

V závislosti na denní době a podmínkách, v nichž rybaříte, si můžete zvolit takovou barevnou paletu, která nejlépe zobrazí vaše nastavení sonaru. Zapněte funkci noční rybolov, která vám ve tmě pomůže lépe vidět na sonar (pokud jej používat v kombinaci s krytem Deeper Night Fishing Cover pro noční rybolov).

Fish Deeper – rybářské mapy na dosah ruky

Všechny skeny ze sonaru a batymetrické mapy, které si pomocí sonaru Deeper řady CHIRP nebo sonaru řady PRO pořídíte, máte na jednom místě díky aplikaci Fish Deeper.

Kompatibilní na celém světě

Aplikace Fish Deeper je kompatibilní s více než 9 800 chytrými zařízeními, která využívají operační systém Android nebo iOS. Na Google Play a App Store se dozvíte, je-li vaše zařízení kompatibilní. Aplikace je k dispozici v několika jazycích (BG, CZ, DE, EE, EN, ES, FI, FR, HR, HU, IT, JA, KO, LT, LV, NL, NO, PL, RO, RU, SV, UA) a funguje v jakémkoliv regionu.

Aplikace Fish Deeper je spolehlivým parťákem pro rybáře všech úrovní. Pokud jste vášnivým rybářem, je to nástroj, který rozhodně stojí za vyzkoušení. Takže neváhejte a vydejte se k vodě s Fish Deeper, abyste objevili nové rybářské možnosti. Vaše dobrodružství teprve začíná!“

Zajímá vás, jak se aplikace Fish Deeper používá? Podívejte se na video.

Máte rádi značku DEEPER? Přečtěte si další články, novinky a testy v našem CARP DREAM Magazínu

Sledujte nás také na sociálních sítích CARP DREAM