Menu
0

Sada Deeper Range Extender pro zavážecí loďky

27. 7. 2023

Deeper Range Extender – snímejte v ještě větším rozsahu

Rybaření představuje od nepaměti oblíbenou zábavu pro mnoho nadšenců po celém světě. S rozvojem moderních technologií se však otevírají nové možnosti, jak tyto aktivity ještě více vylepšit a obohatit. Jedním z takových inovativních prvků je Deeper Range Extender, sada navržená speciálně pro zavážecí loďky, která slibuje zlepšení spojení mezi sonarem Deeper a mobilním telefonem. Tato technologická novinka má za cíl přinést výrazné zlepšení v odhalování podvodních tajů, což by mohlo značně ovlivnit úspěšnost rybolovu a celkový zážitek z vodních dobrodružství.

Nyní pojďme prozkoumat Deeper Range Extender a jeho klíčové prvky, které umožňují rybářům a vodním nadšencům otevřít nový pohled do světa pod hladinou a získat cenné informace pro úspěšnější rybolov.

Ideální kombinace pro ten nejlepší zážitek při rybaření

Sada Deeper Range Extender pro zavážecí loďky přináší mimořádné zlepšení skenování vodního prostředí. Díky této sestavě budete schopni provádět sken sonarem ve větší vzdálenosti než kdy dříve, a to s výrazně zlepšeným připojením mezi sonarem a mobilním telefonem. Sada je kompatibilní s modelovou řadou PRO a CHIRP.

Jednou z hlavních předností této sady je její snadná instalace, která nevyžaduje žádné složité postupy nebo vrtání, díky čemuž můžete být v krátké době plně připraveni vyrazit na vodu. S pomocí praktické Trojnožky Deeper, která je k dokoupení jako volitelný doplněk, můžete snadno nastavit zařízení Range Extender do požadované výšky. Tím zajistíte co nejkvalitnější spojení, což vám poskytne přesné a důležité informace o podvodním světě.

Deeper Range Extender s držákem telefonu a zařízení Deeper Range Extender

Deeper Range Extender je oficiálně certifikované špičkové vodotěsné zařízení, které zvýší dosah až o 200 metrů. Má jednoduché nastavení a snadno se propojuje s telefonem a sonarem. Nevyžaduje žádné kabely či stálý zdroj energie, neboť disponuje baterií s výdrží až 14 hodin. Držák telefonu a zařízení Deeper Range Extender je vhodný na většinu velikostí telefonů a dodává se s ohebným ramenem.

Držák sonaru Deeper na zavážecí loďku

Jedinečné provedení zaručující kompatibilitu s tvarem sonarů řady PRO a CHIRP. Držák sonaru Deeper na zavážecí loďku je vhodný na většinu zavážecích loděk a nevyžaduje vrtání.

Trojnožka Deeper

Ideální řešení pro soupravu Deeper Range Extender, se kterým zařízení Range Extender nastavíte do požadované výšky, abyste dosáhli co nejkvalitnějšího spojení. Zařízení můžete upevnit pomocí standardního vnějšího závitu velikosti 1/4″-20.

Podrobnosti o produktu

Obsah balení

  • Zařízení Deeper Range Extender
  • Držák telefonu a zařízení Deeper Range Extender
  • Držák sonaru Deeper na zavážecí loďku
  • USB kabel
  • Přepravní pouzdro
  • Pojistný popruh
  • 3× stuhový uzávěr Dual Lock
  • Stručná příručka
  • Bezpečnostní předpisy

Technické parametry

Materiál: Zařízení Deeper Range Extender: ABS plášť, kovová vložka. Držák telefonu a zařízení Deeper Range Extender: hliníková slitina, ABS, nerezová ocel, silikon. Držák sonaru Deeper na zavážecí loďku: Plast, nerezová ocel
Provozní teplota: −20 °C až 40 °C

Provozní doba: Až 14 hodin

Technologie nabíjení: 100 % za 3 hodiny

Vestavěná baterie: Lithium-iontová, dobíjecí, 3,8 V, 1300 mAh (typicky)
Napájecí adaptér (není součástí balení): Vstup AC 110 V / 240 V
Výstup USB A, 5 V, 2 A

Připojení: Wi-Fi

Dosah připojení: Stabilní připojení až na 200 m

Délka rukojeti držáku sonaru na zavážecí loďku: 18 až 28 cm

Šířka spony na telefon nastavitelná: na 5 až 8,5 cm

Barva: Černá a průhledná černá

Rybaření se zavážecí loďkou s aplikací Fish Deeper

  •  Použijte speciální režim pro rybáře se zavážecí loďkou.
  • Jednoduše skenujte vody až do vzdálenosti 200 m okolo vás. Vytvářejte hloubkové (batymetrické) mapy, díky kterým získáte o vodách, v nichž budete lovit, lepší přehled.
  • Prozkoumávejte získaná data v režimu historie na libovolném zařízení.

Sada Deeper Range Extender přináší inovativní možnosti rybaření pro majitele zavážecích loděk. Díky tomuto výkonnému zařízení můžete provádět skenování vodního prostředí ve větším rozsahu a získávat cenné informace pro úspěšnější rybolov. S jednoduchou instalací a spolehlivým připojením se stane ideálním partnerem při vašich rybářských výpravách!

Chcete vědět, jak správně nastavit a používat sadu Deeper Range Extender? Podívejte se na video.

Máte rádi značku DEEPER? Přečtěte si další články, novinky a testy v našem CARP DREAM Magazínu

Sledujte nás také na sociálních sítích CARP DREAM