Menu
0

Nová bunda Korda Hybrid Jacket

28. 4. 2023

Hybridní bunda Korda Hybrid Jacket – kombinace, která si Vás získá

Hybridní bundy jsou dnes mezi lidmi stále více oblíbené, proto se setkáváme s jejich širokým využitím. To je dáno zejména kombinací různých materiálů, které nabízejí vysokou funkčnost a zároveň pohodlí a ochranu před nepříznivým počasím. Není proto divu, že i firma Korda, specializující se na výrobu vybavení pro rybáře, přinesla na trh svou novou hybridní bundu – Korda Hybrid Jacket.

Hybridní bunda Korda Hybrid Jacket je univerzální bunda, která představuje ideální kombinaci dvou předchozích, velice oblíbených, modelů Puffer Jacket a Polar Fleece. Důmyslně spojuje lehký fleece s technologií dutých vláken, díky čemuž skvěle zahřeje, ale zároveň vás nebude omezovat v pohybu. Využijete ji zejména v chladnějších podmínkách, které panují v jarním a podzimním období.

Boky, rukávy a kapuce jsou vyrobeny z hrubého fleecu, který zaručuje nejen dokonalé pohodlí a teplo, ale také pružnost potřebnou pro pohyb.

Trup ve stylu puffer vám zajistí vynikající ochranu proti chladu a zároveň vysoký komfort. Hi-tech materiály, které byly použity při výrobě, poskytují volnost pohybu. Lehká výplň využívá technologii dutých vláken, což umožňuje dosáhnout optimálního množství tepla při minimalizaci hmotnosti materiálu. 

Bunda je navržena tak, aby vás udržela v teple, ať už je venku jakékoli počasí. Její střední část je vysoce větruvzdorná. Prodloužený zadní díl poskytuje další ochranu proti průvanu a zabraňuje odhalení kříže, když sedíte. 

U vody jistě oceníte přiléhavou fleecovou kapuci a vysoký límec ke krku, který je dobrou ochranou proti studenému větru. Bunda má taktéž dvě praktické kapsy s fleecovou podšívkou, jež vám mohou posloužit pro uložení drobnějších předmětů. Taktéž se hodí pro udržení rukou v teple. 

Bunda je dodávána ve dvou barvách – olivově zelené a šedé.

Klíčové vlastnosti

  • Univerzální bunda
  • Velice pohodlná a teplá
  • Minimální omezení pohybu
  • Ideální pro nahazování a krmení raketou v chladných podmínkách
  • Vysoký límec se zipem ke krku
  • Přiléhavá fleecová kapuce 
  • Kapsy podšité fleecem
  • Vysoce kvalitní zipy
  • K dostání v olivově zelené, nebo šedé barvě
  • Ve velikostech S – XXXL

Celkové lze říci, že Korda Hybrid Jacket je skvělá volba pro ty, kteří hledají kvalitní hybridní bundu pro své venkovní aktivity. Díky použití různých materiálů poskytuje maximální ochranu a pohodlí při nošení, což je ideální kombinace pro každého rybáře nebo outdoorového nadšence.

Máte rádi značku KORDA? Přečtěte si další články, novinky a testy v našem CARP DREAM Magazínu

Sledujte nás také na sociálních sítích CARP DREAM