Menu
0

FOX TACKLE BOX – Pořádek na prvním místě

13. 2. 2023

FOX “LOADED” MEDIUM TACKLE BOX

Nová řada boxů Fox Tackle Box převzala koncept legendárních Fox F-Box, inspirovala se současným trhem a přidala nové nápady tak, aby se vrátila tam, kam bez pochyb patří – na vedoucí pozici mezi úložnými boxy. Využitím celého víka jako dalšího úložného prostoru jsme maximalizovali kapacitu, přesto jsme zachovali box co nejkompaktnější. Víko se stává z 37 jednotlivých přihrádek s vylepšenými panty a kouřově zbarvenými uzávěry, přes které je možné vidět obsah uvnitř. Součástí balení je také arch samolepících štítků pro označení obsahu.

Víko při otevření svírá se spodní částí krabičky úhel 180 stupňů, což usnadňuje vázání návazců s krabičkou na klíně, protože můžete využít vnitřní stranu víka jako pracovní plochu. Víko je také na vnější i vnitřní straně opatřeno pravítkem, které se při přípravě návazců jistě hodí.


Všechny krabičky pohromadě

Spodní strana Tackle Boxu byla navržena tak, aby pojmula všechny nové krabičky :

Internal 4 Compartment Box
Internal 6 Compartment Box
Adjustable Compartment Box Standard a XL
Hook Boxes
Leader Racks ve Standard a XL


Box je vybaven 3 dlouhými, 2 krátkými a 1 středně dlouhou přepážkou, které jsou odnímatelné. Rozdělují celou spodní část krabičky, což vám umožňuje přizpůsobit si ji podle vašich představ. Rozmístění drážek pro přepážky bylo pečlivě navrženo tak, aby se efektivně využila celá plocha, včetně toho, že uložené krabičky se nebudou volně pohybovat v nevyužitém prostoru a veškeré drobnosti budou efektivně uložené. Cokoliv od pomůcek pro vázání návazců, standartních cívek na návazce až po velké cívky na návazce dokonale padnou do krabice

Povrchová úprava krabice obsahuje VCI (těkavý inhibitor koroze), který výrazně zpomaluje postup koroze jakékoliv součásti, která se do krabice dostane vlhká.


Součástí balení jsou:

  • 2 velké a 2 malé přepážky, 1 rozdělovací přepážka a 1 horizontální přepážka
  • 1 x krabička se 4 políčky
  • 1 x krabička se 6 políčky
  • 1 x cívka na návazce
  • 3 x krabička na háčky
  • balení samolepicích štítků
  • Rozměry: 27 cm x 19 cm x 7 cm

Máte rádi značku FOX? Přečtěte si další články, novinky a testy v našem
CARP DREAM Magazínu

Sledujte nás také na sociálních sítích CARP DREAM