Menu
0

Sufix DURAFLEX

11. 10. 2022

Představujeme Vám prémiový monofilní vlasec Sufix Duraflex, jehož primární předností je téměř nulová paměť. Díky technologiím, které využívají exkluzivního složení Nx Nano Resin™, jsme byli schopni dosáhnout mimořádné poddajnosti vlasce, aniž bychom se vzdali vynikající pevnosti a odolnosti, která je hlavní doménou tohoto vlasce. Velkou předností je také extrémně snadná manipulace při navazování uzlů a vysoká oděruvzdornost, díky které máte mnohem větší šanci na úspěšné zdolání trofejních ryb na revírech, na kterých se chytá v opravdu těžkých podmínkách kvůli velkému množství potopených stromů a jiných nejrůznějších vázek. Pokud budete rybařit na místech, kde mohou být potopené stromy, staré pařezy, bohatá podvodní vegetace, ale také třeba škeble, tento vlasec bude dozajista tou správnou volbou.

Dalším rozdílovým faktorem je technologie G2 Precision Winding která, nejen že zvyšuje odolnost, oděruvzdornost a celkovou pevnost v uzlu, také ale zabraňuje zeslabování, kroucení a zdrsnění vlasce, ke kterému může dojít během procesu navíjení. Vlasec je totiž z výroby navinut na špuli s maximální přesností a díky tomu je dlouhodobě v dokonalé kondici, protože při jeho skladování nedochází k jeho přetížení vlivem nadměrného utažení, kvůli kterému může následně dojít k únavě materiálu a ztrátě kladných vlastností.

Nic z toho se Vám u tohoto ultraprémiového monofilního vlasce nestane, protože jsou tyto vlasce testovány v těch nejdrsnějších podmínkách a zároveň podléhají atestu, který velice striktně kontroluje pevnost v uzlu udávanou výrobcem.

Shrnutí na závěr:

– Téměř nulová paměť

– Navíjen na cívky pomocí technologie G2 Precison Winding

– Nedeformuje se a snadno se převíjí na naviják – Vysoká oděruvzdornost – vhodný pro lov ve vázkách

– Materiál Formule Nx Nano Resin™

– Vysoká pevnost a odolnost v uzlu

– Velice snadné vázání uzlů

– Maximální eliminace kroucení vlasce

To vše je Sufix Duraflex. Váš ideální pomocník pro lov v extrémně těžkých podmínkách.